Antikroppstest (covid-19)

BOKADIREKT.SE

Företagshälsa Direkt erbjuder serologiska tester, även kallade antikroppstester mot covid-19. Testet är CE-märkt och används för att snabbt påvisa antikroppar mot viruset. Provresultatet påvisar även covid-19 vid pågående sjukdom, vilket gör våra tester unika. Detta ger dig som arbetsgivare möjlighet att få en överblick över hur stor andel av de anställda som har – eller har haft viruset under den senaste månaden.

Här kan du läsa om testning av antikroppar mot covid-19 hos Folkhälsomyndigheten.

Vi vill hjälpa dig med antikroppstest!

Vi vill hjälpa företag att kartlägga risker och skydda sin personal och kunder samt bidra till ökad stabilitet i sjukvård, äldreomsorg och samhällstrygghet. Därför strävar vi efter att tillhandahålla detta verktyg till många delar av samhället på en landstäckande skala för att minska spridningen av covid-19.

072-555 56 40

Fördelar med antikroppstest:

  • Ger en tydlig överblick av vilka som haft viruset och inte
  • Ökad kontroll för planering och organisering av personal
  • Minskade kostnader i eventuella produktionsförluster
  • Underlättar resursplanering inför kommande sjukskrivningsperioder
  • Skapar förutsättningar för lugna och trygga företag och personal

Här kan du läsa om skattelättnader.

Våra testkit består av ett blodprov med stick i fingret. Testning av personalgrupper utförs direkt på arbetsplatsen tillsammans med anslutna sjuksköterskor. Resultatet kan avläsas redan efter 15 minuter. Därefter redovisas resultatet på gruppnivå för tydligast indikation. Enligt Folkhälsomyndigheten bör testningen upprepas för att bäst kunna följa utvecklingen på arbetsplatsen och planera för verksamheten.

Kontakta oss för att få mer information och för att beställa provtagning. Vänligen fyll i kontaktformuläret här så hör vi av oss inom 24 timmar.

Kontakta oss för snabbtesten

Redo för nya tag?

Läs mer om vår företagshälsovård direkt